2009 m. rugpjūčio 10 d., pirmadienis

Apie Dieva (15)

Anomis dienomis lezbietes su paskenduole ir bedieviais tarkavo morkas su obuoliais ir spaude sunka. Aukstieji kunigai/rasto aiskintojai rase Biblija ir is jos bande ispausti Dievo zodi.

Anomis dienomis seniausios profesijos atstoves zvejojo teologus ir aukstuosius kunigus rasto aiskintojus, bet nieko nepagavo. Todel paskui turejo plaukti Kastytis ir istrauke pilna tinkla.

Anomis dienomis Dievas, pasikvietes seniausios profesijos atstoves, bedievius, Paskenduole ir aukstuosius kunigus rasto aiskintojus, svente savo gimtadieni ir pute zvakutes ant torto ir gere sampana ir buvo jiems gera. Ir aukstieji kunigai rasto aiskintojai is to gerumo paskelbe Geraja Naujiena ir kaip visi eis i pragara.

Anomis dienomis Dievas su nykstukais ir raganom gere ramuneliu arbata ir kalbejosi apie rinkimus ir nauja valdzia. O paskui atejo aukstieji kunigai rasto aiskintojai ir uzvire kose, nes mane kad dabar bus ju valdzia.

Anomis dienomis Dievas su pakaruokliais ir Paskenduole rymojo prie lango ir prisipilde saulelydziu. Nes saule paniro i vandeni kaip per Velines ir visi juos prisimine.

Anomis dienomis Dievas tyliai vaiksciojo po rudeni ir lapai jam cezejo po kojom. Renginy taip pat dalyvavo aukstieji kunigai rasto aiskintojai ir teologai.

Anomis dienomis, sauleta diena, Dievas vaiksciojo po palmem ir klauses vandenyno, bet teologai jam pasake kad dabar yra Velines ir jis turi vaikscioti po lietu ir liudeti kartu su visais.

Anomis dienomis Dievas stebejos, kaip aukstiesiems kunigams rasto aiskintojams lengva susitart su mirusiaisiais ir pasizymejo uzrasu knygutej: Neleist prie gyvuju.

Anomis dienomis Didysis Liudesys uzpuole zemes gyventojus ir Dievas ilgai turejo juos guosti ir raminti, sekti jiems pasakas pries miega, apkamsyti kaldra ir pabuciuoti. Aukstieji kunigai rasto aiskintojai irgi bande listi buciuoti, bet Dievas juos sudraude o spauda aprase.

Anomis dienomis zemes gyventojai ejo per dykyne ir susitiko Didiji Liudesi. Teologai su aukstaisiais kunigais rasto aiskintojais jiems sake: Jus esat aukos ir jus reikia isgelbeti. Bet gyventojai pamate prieky bemojanti ranka Dieva ir suprato dar ne viska padare kad sau padeti.

41 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Ka jus cia Kausai dura stumet? Uz ka as jums savo pesija pervedineju? greit mars rasyti knyga „ Benderis zengia i dangu arba nuodemes saldumas“. Kokiais cia niekais uziiminejat?

Anonimiškas rašė...

Jums ka galvoje negerai? Kur matet lezbietes tarkuojant morkas arba agurkus? Kas zudo savo partnerius?

Anonimiškas rašė...

Kastytis nebuvo pyderas, jis gaude tik vienuoles.

Anonimiškas rašė...

kam gerti ramuneliu arbata? jei jau pasigavai koki bruda tai nepades.Mes tada grem kmynu arbata, kad kai kam atpalaiduotu raumenis, nes buvo labai isitempe ir valgem cibulius vietoje vegros, kad nenustotu raumenys stoveti.

Anonimiškas rašė...

ta vakara, kai Rolandas galvojo, kad Dievas ziuri pro langa i saulelydi, labai klydo. Dievas paziurejo pro langa ka veikia Rolandas ir tare: VLKSM ( VAZMI LAPATU KAPAI SIBIE MAGYLU)

Anonimiškas rašė...

Uzderejus geram vynuogiu derliui Varonika pasiule Rolandui uzsidirbti be baimes pinigu.Kartu su Sparkiu Rolandas basomis kojomis minde vynuoges, bet kai atejo metas supilstyti vyna paaiskejo, kad siuksliu konteineris sikanciu nelaukia ir visus tuscius butelius jau isveze.

Anonimiškas rašė...

ta vakara, ka Rolandas kale paskutini vini i Paskenduoles karsta, su parasparniu nusileido Noe kuri tada jau dirbo mokesciu inspekcijoje.Prdejo tasyti Rolanda uz ilgu garbanotu plauku ir reikalaiti patento viniu kalimui i Paskenduoliu karstus.

Anonimiškas rašė...

Ta vasara, kai Rolanda aplanke Varna ir po sociu pietu tupejo palmes sakoje isikandes suri,o jo geltonas garbanas kedeno vandenyno vejas,Rolandas visokiais budais bande prakalbinti Varna,kad jam iskristu suris, nes svetys buvo surijes ne tik pusrycius , pietus ir vakariene, bet ir puses metu maisto atsargas.

rolandas kausas rašė...

oho, o ar paziurejot ta video, jums turetu patikti

rolandas kausas rašė...

savo akyse nesu` mates jusu pensijos

rolandas kausas rašė...

aciu migeluna, knyga rasosi, bet labai palengva, neturiu patirties tokios dideles apimties reikalams. Bet pasirasys po truputi, aciu uz padrasinimus

Anonimiškas rašė...

Aš biškį ne į temą noriu pasisakyti. Ko čia komentatoriai bijo - ar vysk.S.Tamakevičiaus ar autoriaus,- kad visi anonimiškai rašo?:)
Irgi Anonimas

krankt rašė...

patiko komentaras apie lezbes, tikrai, agurku jos neturetu tarkuoti. :) o siaip opusiukas linksmas, gerai nuteikia. patiko apie gimtadieni.

rolandas kausas rašė...

dekui, prasom uzsiregistruoti greiciau ir mieste priversti

Anonimiškas rašė...

tik jau giria, tik jau giria, o ar nuosirdziai?

Anonimiškas rašė...

KLAUSIMAS :„Ko čia komentatoriai bijo - ar vysk.S.Tamakevičiaus ar autoriaus,- kad visi anonimiškai rašo?:)“-ATSAKAU i klausima : mes vaikysteje rasydavom tokius prisiminimus „ Kas parase tu zinai, o kitiems nebutinai “ :) Autorius zino, o kitiems nebutinai:) Pasiraso: PRADEDANTI KOMENTATORE(Lithuania)

Pazadeta Zeme rašė...

Nesiojuosi savyje seniai toki klausima: ka daryti su Dievu?Turejau labai religinga vaikyste ir jaunyste, t.y. augau labai grieztoje religingoje seimoje. Dabar baznycios esu nusimetusi ir netgi daugiau, ji suzadina tik kartuli gomuryje. Megaujuosi laisve ir trokste trokstu tapti visiskai savarankiska ir stipri savaime, be pagalbos. Manau, kad zmogus turi buti laisvas ir moketi istverti. Daznai zodziais ironizuoju malda, apeigas. Taciau nevilties akimirkomis ar kapuose neistveriu nepasimeldusi ir butinai ne savo, o mintinai kartojamomis formuluotemis. Nes jei pradesi kurti kazka savito, svarbesnis taps tekstas, o ne intensija. Sau atrodau visikai susipainiojusi.

Pazadeta Zeme rašė...

Seniai nesiojuosi savyje toki klausima: ka daryti su dievu? Turejau labai religinga vaikyste ir jaunyste - t.y., augau labai greiztoje religingoje seimoje. Galiausiai visa baznycia nusimeciau ir dabar ji tepalieka karteli gomuryje. Labai stengiuosi ir svajoju buti visiskai savarankiska ir laisva, apsieiti be pagalbos is salies. Daznai zodziais ironizuoju maldas ir apeigas. Taciau nevilties akimirkomis ar kapuose neistveriu nepasimeldusi. Ne savais zodziais, kaip turbut deretu, o formuluotemis. Kita vertus, jei pradetum kurti kazka savito, uzsiimtum tekstu, neliktu intensijos. Sau atrodau visiskai susipainiojusi.
Isivaizduoju, kad baznycioje daug melo, juk tai tik zmones. Taciau jusu vietoje nepalikciau uzantyje nuoskaudu, kurios turbut yra kasdienines. Nuskriaustas zmogus nera laisvas, vien traumatologija.

rolandas kausas rašė...

labas Pazadeta Zeme, aciu kad prisijungete ir apsilankysite cia pas mus pasizmoneti. Galvoju apie jusu pasvarstyma/patarima. Norejau paklaust: ar tie Apie Dieva atrodo labai pikti ir uzgaulus, priverciantys pagalvoti apie autoriaus piktuma? Parasykit, malonu bus isgirst, toks pasvarstymas bus mums abiems naudingas "iekant kur padet Dieva ir religija".

rolandas kausas rašė...

kone uzmirsau. Dabar einu rasyti jums ketureilio, pazadu stengtis is visu jegu

krankt rašė...

tik ka perziurejau videoklipa is cikagos geto - sakes! fantastiskas! love it!

Anonimiškas rašė...

labai jau graziai kausiukas raso, labai

Pazadeta Zeme rašė...

Rasau ir labai bijau buti nuobodi. Jusu rasinys Apie Dieva visiskai nepiktas, manau, jis aktualizuoja religine tema dabarties salygomis ar kazka panasaus. Mane sutrikde jusu prisistatymas: tyrineju mela baznycioje. Melo daug ivairiose srityse ir daugybe zmoniu, tiesa, gal ne visi, yra nuo jo nudege. Tai nera priezastis kaupti nuoskaudas, tegu ir visiskai teisetas. Skaudzia patirti butina kazkaip perzengti, bet ka as cia jus mokau. Labai pavydziu jums VM Putino. Pati blaskausi tarp knygu ieskodama bent kokio savo prototipo ir aptinku vien draiskanas ir menkas uzuominas. Jus tikrai nepiktas ir netgi tuomet, kai bandote apsimesti purvinas, isliekate sterilus

rolandas kausas rašė...

Aisku, ne taip buvau suprates, matot kaip gerai,kai zmones kalbasi, o jus tik "nenoriu but nuobosi":). Tas "tyrinejimas" tik siaip sau, keiciu kas savaite o kartaismir dazniau prisistatymus. Pastarasis buvo isprovokuotas kunigo kur nuskendo Detroite mirties ir tolimesniu ivykiu. Stebina sistemos arogancija ir nepagarba zmogui. Nesiskaitymas su priemonem, nes tikslas pateisina priemones.Mano giliu isitikinimu, pakeleiviai, tokie kaip Putinas, gali kartu su mumis nueiti tik dalele kelio, paskui keliai issiskiria ir, deja, nieks uz mus tik mums skirtos atkarpos nenueis. Arba i Pazadetaja Zeme:). Aciu kad paraset. Lauksiu daugiau, idomu pasisneketi.

rolandas kausas rašė...

atsiprasau Pazadeta zeme, norejau kabutes pridet, bet kompiuteris savaip suprato, ir stai taip atsirado tie zenklai. Jeigu nesuprantama, duokit zinia, rasysiu kita, dar geresni komentara i jusu komentara ;)

rolandas kausas rašė...

puslapio apacioj idejau Bill Maher, mano megiama politinio komentatoriaus, tiesa, kiek neiprastu budu pristatancio paskutines naujienas, irasa. Kvieciu pasidziaugti.

jazminėlė rašė...

tu kaip visad SAUNUS!

rolandas kausas rašė...

aciu, stengiuosi labai smarkiai

rolandas kausas rašė...

autorius isvyksta savaitei atostogu, visi prasomi graziai elgtis, netriuksmauti, nesiukslinti, negliaudyti saulegrazu ir nepiktnaudoti alkoholiu.

arunas rašė...

Aciu Rolandai kad turi ukvato dar ir netblogus vesti!!Saunuolis! Gal kada ir as prisesiu, bet kazkaip vis sakau -rytoj...Anyway, smagu skaityti tavo pamastymus!!Linkejimai seimynai!!Rock&Roll!!!

rolandas kausas rašė...

dekui Arunai, smagu vis prisokus ka parasinet, aciu kad apsilankai. Tikiuos viskas pas jus gerai.

rolandas kausas rašė...

Autorius jau namie. Pasakymas Visur gerai, bet namie geriausia visai ne banalus ir nenuvalkiotas. Panoreje galetumet gincytis, bet kad turbut seniai bebuvot kur isvaziave.

Anonimiškas rašė...

galejai sakaleli ten ir likti, kas atgal parnese, gal velnias

rolandas kausas rašė...

ko jau cia dabar taip skeryciojates?

Sandrule rašė...

Aciu autoriui uz ketureili:)labai jau taikliai jus pataikote tik paziurejes i foto...stiprios dvasios zmogus...ir labai geru akiu:)

Anonimiškas rašė...

neteisybe del akiu, autoriui jau reikia akiniu, nors jis juos nesioja tik vairuodamas :)

Sandrule rašė...

akiu gerumo nepaslepsi po akiniais,nes tai yra viduje ir to niekas nepakeis...

rolandas kausas rašė...

knyga po truputi, bet stumias i prieki

Sandrule rašė...

Gyvenimas per trumpas kad liudet : Mes kasdiena save itikinejame, kad musu gyvenimas taps geresnis po to, kai mes sukursime seima, veliau sulauksime savojo pirmagimio, toliau vaiku. Tuomet mes pergyvensime, kad vaikas dar nepakankamai suauges ir svajosime, kaip bus gerai, kai jis suaugs. O tada rausimes plaukus, kai teks kovoti su jo paaugliskomis problemomis. Stai kai jie pagaliau isaugs is to amziaus, mes jau tikrai busime laimingi... Tada mes pradedame save itikineti, kad gyvenimo pilnatve bus pasiekta, kai isigysime grazesne masina, galesime isvykti atostogauti i uzsieni arba kai iseisime i pensija. Tiesa pasakius, nera geresnio laiko buti laimingam kaip butent dabar. siandiena. Jei ne dabar, tai kada? Musu gyvenimas visada bus pilnas issukiu ir kliuciu. Geriausia, ka mes galime padaryti, tai pripazinti ir stengtis buti laimingais bet kokiu atveju, bet kokioje situacijoje... Alfredas D Souza yra parases: "Ilgus metus man atrode, kad tikrasis gyvenimas jau tuoj tuoj prasides. Taciau kelyje visuomet atsirasdavo kokia kliutis, kazka prireikia nuveikti, kazkiek laiko sugaizti, grazinti skola, pabaigti darba. Tada jau prasides gyvenimas. Galu gale suvokiau, kad pati pagrindine kliutis gyventi laimingai buvo mano paties gyvenimo budas. " Reikia suprasti, kad nera kelio i laime. Laime yra kelias. Brangink kiekviena minute. Jos tau taps dar brangesnes, jeigu skirsi ta laika kazkam ypatingam tokiam ypatingam, kad butu verta dalintis. Atsimink, laikas nieko nelaukia. Taigi, iki vasaros, iki rudens, iki ziemos, iki pirmos ar penkioliktos dienos... kol isgersi brendi, kol galutinai uzteks laukti kol baigsi mokslus, kol numesi desimt kilogramu svorio, ir vel juos priaugsi. kol vaikai prades savarankiska gyvenima, kai imsies darbo, kol iseisi i pensija, kol sukursi seima ir issiskirsi. Laukti iki penktadienio nakties, iki Sekmadienio ryto, kol isigysi nauja nama ar automobili, kol uz siuos pirkinius issimokesi. Laukti iki pavasariopasigersi, kol mirsi ir kol vel gimsi. Ir visa tai tik tam, kad suprastum, kad nera geresnio laiko buti laimingam kaip dabar. Laime yra kelione, o ne tikslas.kazkodel siandien labai daug mastau apie tai.

Anonimiškas rašė...

kelias yra laime, neblogai. moket dziaugtis ejimu, ne tik tikslo pasiekimu.

Anonimiškas rašė...

gera mintis: kelias yra laime. Ne tik tikslas, bet ir ejimas i ji yra smagu