2009 m. rugsėjo 8 d., antradienis

Apie Dieva (17)
Primename, kad Vysk Tamkeviciui pareikalavus, savaitrastis Literatura ir Menas buvo priversti serija Apie Dieva isvaryti I gatve.

Ana diena aukstiesiems kunigams rasto aiskintojams bevaziuojant I Siluva, kelia perbego juodi katinai ir seniausios profesijos atstoves. Ir po to juos parase spauda, bet ne katinus ir seniausios profesijos atstoves.

Anomis dienomis, jau visai netoli Siluvos, teologai su aukstaisiais kunigais/rasto aiskintojais rode kelia i sviesu rytoju. Juodi katinai su seniausios profesijos atstovem ju paklause, o butu ko gero Siluva ir pravaziave.

Anomis dienomis, teologai su aukstaisiais kunigais/rasto aiskintojais, apsizerge stumtrauki, jojo i sviesia ateiti. Pakeliui isvyde Siluva sustojo pasimelsti. Ir taip 400 metu. O kad ji vis verkia ir verkia.

Anomis dienomis Vatikano Bankas kartu su kitais pasieke liepto gala kad net Dievas jam negalejo padeti. Tai pasiunte ji i Siluva daryti rinkliavu. Ir taip tikintieji padare stebukla.

Anomis dienomis, Dievas, kartu su daktaru Aiskauda atvyko I Siluvos jubilieju, bet visi lauke stebuklo ir daktaras turejo gerokai pasidarbuoti ir net keleta isgydyti.

Anomis dienomis buvo atrasti nekaltai pradeti rykliai ir tai yra gera zinia teologams ir aukstiesiems kunigams/rasto aiskintojams, nes jei tik uzsinori, tai ir yra imanoma.

Anomis dienomis, Siluvoj atradus skrynia, geriau ja buvo iskart ir vel uzkasti.

Anomis dienomis, Marijai graudziomis asaromis beverkiant, pasirode aukstieji kunigai ir rasto aiskintojai ir padare stebukla.

Anomis dienomis, Dieva palike kasti bulviu, Betygalos tikintieji vaziavo i Siluva ir prase Dieva kad padetu bulves nukasti.

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

gerbiamasis, jusu vargas neliks neivertintas.Labai grazu, kad jus vis primenate, kaip dorai pasielge vyskupas isvyjes tokias bedieviskas rasliavas is tokio nesvarbaus laikrascio, kaip Literatura ir menas ( butu blogiau jei butu isvijes is Paneles che che che)

ivs rašė...

labai smagu paskaityti ir sau kelia pasisviesti :)

Mūsų durys rašė...

kol Betygalos tikintieji meldesi Siluvoje, Betygalos netikintieji rinko raudonvirsius Siluvos seniunijos miskuose ir jiems neblogai sekesi.

krankt rašė...

pakele upa nuo pat ryto, ypac patiko apie vatikano banka, liux! popalmiau, nueik dar i satenu arhcyva, ten batalija tebevyksta, pasi gauna per snapa. :)

rolandas kausas rašė...

macaiu maciau, o kad ji atbegtu cia, kailiniais apgau(b)ciau ja/i. Ziauriai, nebezinau ar p ar b rasyt.

rolandas kausas rašė...

as tave dar nutversiu, Petrauskaite bus tau

Anonimiškas rašė...

a kuo uzkliuvo Betygala? Pilkapyje Tevuko kauleliai trunyja...ir siaip - Vytauto paminklas stovedavo pacioje sankryzoje...( gal dar ir tebestovi?)o uz bobulytes oziuko tvartelio upales krantuose tokios zibuokles skleisdavosi, kad ir sapnuose nesusapnuotume...ir Dubysos slaituose lakstingalos trieliais balselius vedziodavo, sirdis saldavo.O gal kuris is jusu esat dalyvave paDUBYSIO Geguzinese?...neeee, nemanau, per jauni esat ;) Linkejimai- ir nuosirdziai sakau - juokingi Rolando parasinejimai apie Betygalos tikinciuosius...po sienpjoves nuo upes gryzdami vos uzvaziuodavom slaitu aukstyn, o gal man tik taip atrodydavo:o :)upsss...atleiskit, nuvingiavau i pievas, einu isizeminti, dar karteli perskaityti Rolando rasineli apie tikinciuosius...lol

Mūsų durys rašė...

Sveikinu zemiete Migeluna!Cia tai bent, koks mazas pasaulis.As jums parasiau laiska,jei noresit galesim pabendrauti :)

Anonimiškas rašė...

nu va, koks nedekingumas :( As pagyriau tamsta, o prasidejo grasinimai.Palaukit as kreipsiuosi i draugiska teisma che che che...