2009 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis

Apie Dieva (19)

Anomis dienomis, Dievas rinko voveruskas su kelmuciais, o aukstieji kunigai ir rasto aiskintojai pinigus baznycioj. Nes darbus reikia perpus pasidalinti.

Anomis dienomis, spaudos draudimo gadynei uzejus, visiems is naujo katekizma beskaitant, Dievas zvake uzsideges pradejo leisti pogrindzio laikrasti Dievo Balsas. Ir ko tik jam I galva neateidavo.

Anomis dienomis, kol aukstieji kunigai ir rasto aiskintojai Siluvoj is sakyklos skaite tikintiesiems Dievo laiskus. Tas tik pecius kilojo is nustebimo.

Anomis dienomis Dievas dare ka panorejes. Paskui ateje teologai pasake, kad Dievui nera negalimu dalyku ir Dievas turejo ju klausyti.

Anomis dienomis Dievas deliojo ant grybu samanas ir uzmirso sekmadieni nueiti i baznycia. Ir is to paaiskeja kodel isganymas baznycioj yra taip sunkiai pasiekiamas.

Anomis dienomis Dievas sukure tokius aukstuosius kunigus ir rasto aiskintojus kuriu net pats negalejo pakelti. Ir taip atsirado rupintojelis.

Anomis dienomis lezbietes su Kastyciu ir bedieviais rinko grybus, dziovino ir dejo i barkscius. Bet juk mes zinom kad matys jie dangu kaip savo ausis, tai ko cia taip stengtis?

Anomis dienomis teologai kepe blynus, netycia sumaise recepta ir gavos sakramentai. Bet negi ismesi.

Anomis dienomis blusos irgi uodai gere krauja, nes dar nebuvo atejes laikas nekruvinoms aukoms. O paskui atejo laikas nekruvinoms aukoms ir krauja pradejo gerti aukstieji kunigai ir rasto aiskintojai.

Anomis dienomis nutiko dar daug dalyku, kuriu nei aprasyti negalima, todel apie tai bus parasyta kita karta.

19 komentarų:

rolandas kausas rašė...

musmires su baltais taskiukais yra labai grazios, tataigi ir labai skanios, nes isvaizda visad yra susijus su skoniu.

rolandas kausas rašė...

Cia apacioj kazkas pabande kurybines jegas. Sveikinam:
Ereli ereli

apzvelk San Diega

pakiles auksciau debesu

Teologai tave juk kitaip

pavadino

Davatkos vadino aru

ivse rašė...

liukx! edame su krankte ledus su svieziom uogom, ziurime hd tv ir dievas yra su mumis, tai turbut neturi laiko nueit i baznycia.

rolandas kausas rašė...

tai matyt nepamatysiu dievo baznycioj, bus beryjas su jumis ledus ir beziuris HDTV.

ivse rašė...

dievas sededamas su krankte ir ivse ant sofkos ir beziuredamas hdtv baisiai domejosi distanciniu valdymu ir ypac mygtuku "on demand". kad man taip toki, lydekai paliepus man panorejus... nuo to laiko dievas apastalams liepe zvejoti tik auksines zuveles.

krankt rašė...

labai linksmai!

rolandas kausas rašė...

anomis dienomis Dievas lankes pas krankte, bet ilgai neistvere, nes Ivse labai knarke ir ji apvalgydavo.

rolandas kausas rašė...

tyla tiek Amerikoj tiek Lietuvoj, tik nedrasiai varsto duris tie, kurie nenori viesai pasirodyti:)

migeluna rašė...

Uchhh... pagaliau atgavau savo vieta Rolando bloge...sutvarke zmoguliai mano PC, tai dabar jau ir apie musiumirimus pasiskaitinesiu , o apie ledus net pagalvoi nenoriuuu... nemegeja as ju:o kazi ka dabar mislys apie mane davatkos? ale visada buvau tokia, kitokia, o i senatve juolabiau ir jauciu pritinka man...sveikinimai is lietingos ir nebejauolimpiningos chikagos ir ACIU DIEVULIUI, laiku sugryzo matyt i savo vieta :):):)

rolandas kausas rašė...

sveikinam sugrizus. koks velnias i kompiuteri buvo ilindes?

rolandas kausas rašė...

tai kaip ten olimpiada praziopsojot, matyt maldeliu nekalbejot pries miega

migeluna rašė...

aha...as tai parazitus is PC vaikinejau, o ktii matyt kaip tamsta ir rasai...uzmirse poterelius"obamai" nagus lakavo...va ir gavosi snipstas:) Ale nera to blogo kas i gera neiseina;)

Anonimiškas rašė...

Onutes poezijos priepuolis : Cia galim kalbeti arba patyleti. Suskaudusia sirdi kiekvienas islieti.Cia asara suria mes galim nubraukt ir mylima drauga per danti patraukt :)

Anonimiškas rašė...

cia viska darykit/ tiktai nesipykit/mamytes klausykit/nezinau kaip pabaigt

Anonimiškas rašė...

kosyte kabykit:P, ;) :)

Anonimiškas rašė...

Tu aukstas, kaip saukstas ir plonas, kaip styga.Kai tau nesimiega, naktim rasai knyga :)

rolandas kausas rašė...

vartausi ant sono kai man nesimiega/nereikia man muzos/paduokit man miega

migeluna rašė...

Oooo, ar tai viskas ko tamstai truksta? To reikalo/dalyko galiu pasiusti, turiu su kaupu, nes labai jau branginu gera miega...a ko gi tamstai nesimiega, ar jau pasiruoses vistukus skaiciuoti? yra tokia tendencija gamtoje - pries kaledas zmones sunerimsta, nes jauciasi mazai ka nuveike per metus, bet tai tik iliuzija, labai noriu tamstyte paguosti...tai tik IIILLLIIIUUUZZZIIIJJJAAA!

Anonimiškas rašė...

http://markonzo.edu sanitizers niyojan http://www.dontstayin.com/members/infraredsaunas http://www.allamericanrejects.com/profiles/blogs/ashley-furniture-store-ashley http://www.rottentomatoes.com/vine/showthread.php?p=17358630