2010 m. gegužės 7 d., penktadienis

Apie Dieva 20
1. Anomis dienomis teologai su aukstaisiais kunigais neturejo del ko gyventi ir to pasekoj parase laiska Dievui. Bet paskui susirado gyvenimo prasme, todel Dievo laisko nebeskaite, tik Biblija.
2. Anomis dienomis Dievas skaite laikrasty apie pedofilija ir tik kraipe galva, tik kraipe. Aukstieji kunigai, nutaise abejingus veidus, jam sake: Nepagautas ne vagis. Ir tada Dievas pedofilus pagavo.
3. Anomis dienomis Dievas kure kregzdziu uodegas, bedievius ir paskenduoles, beigi seniausios profesijos atstovais. Bet atejo aukstieji kunigai su rasto aiskintojais ir prikirpo jam uodega uz bendravima su asocialiais asmenimis.
4. Anomis dienomis Dievas, kartu su paskenduole ir seniausios profesijos atstovem vaiksciojo ezero pakrante ir pamate ezero pavirsium bezygiuojancius aukstuosius kunigus. Ir Dievas labai stebejos ju tikejimu.
5. Anomis dienomis Dievas uzkure pirti ir jau ruoses mautis kelnes, bet paskui kazka atsimine, persigalvojo ir ispere kaili aukstiesiems kunigams ir rasto aiskintojams.
6. Anomis dienomis Dievas liepe blakems ir uodams eiti ir gerti krauja. Tiesa, jis nieko panasaus neminejo aukstiesiems kunigams bei rasto aiskintojams. Bet juk del skonio nesigincysi.
7. Anomis dienomis Dievas meskeriojo ir istrauke lydi. Aukstieji kunigai su egzorcistais irgi meskeriojo.
8. Anomis dienomis teologai liepe Dievui liautis uzsiiminejus niekais ir pradeti rupintis pasaulio pabaiga. Nematydami progreso taciau, patys parase scenariju ir taip pasaulio pabaiga atejo 2012.
9. Anomis dienomis aukstieji kunigai su rasto aiskintojais susirupino Dievo kontribucija pasauliui. Ir taip atsirado sakramentai su svestu vandeniu beigi rinkliavos su kaledojimais irgi apeigu kainorastis.
10. Anomis dienomis teologai su aukstaisiais kunigais bei rasto aiskintojais reikalavo Dieva atsiusti taika ir ramybe. Tas atsiunte. Bet matyt sumaise adresa. Taigi del visko yra kalta tarybu valdzia ir mistines jegos.

11. Anomis dienomis Dievui truko proto, bet uztat teologai su aukstaisiais kunigais ir rasto
aiskintojais turejo jo pakankamai. Ir taip meile sklido po pasauli.

6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

truksta raganu ir nykstuku

Unknown rašė...

saunu, prisijuokiau kaip ir visuomet, aciu, Rolandai. rasyk, visada laukiu!

rolandas kausas rašė...

aciu krankte uz palaikyma

migeluna rašė...

artima, labai artima, sakyciau net "pazysta"...lol

rolandas kausas rašė...

labas migeluna, kur buvai pradingus?

migeluna rašė...

net negaliu tiksliai ir pasakyti...kazkur kybojau tarp dangaus ir zemes...siuo metu kaip tik uzsiemusi nusileidimu...isizeminti visada ne pro sali...;)