2009 m. balandžio 3 d., penktadienis

Apie Dieva (14)

Anomis dienomis gegutes sedejo ant teologu bei aukstuju kunigu rasto aiskintoju kiausiniu ir taip atsirado Vatikano dokumentai bei kitos svarbios nuorodos ir dekretai apie homoseksualus ir ju nebuvima.

Anomis dienomis, triskart gaidziui uzkukavus, Petras nusimete kaldra ir soko I guminius batus, mat buvo zvejys. Ir nuo tada jis zmones zvejojo.

Anomis dienomis aukstieji kunigai/rasto aiskintojai gilinosi I sv. Rasta ir juo gyveno, o guvesnieji netgi ismoko skaityti.

Anuo metu Dievas ieskojo zemelapy Marijos Zemes ir jeigu butu surades, tai butu ten nuvykes, bet juk negali jo kaltinti uz ziopluma.

Anuo metu Marijos Zemej gerai derejo runkeliai, nes Marija savo laukais visaip kaip rupinosi ir juos patresdavo.

Anuo metu is Marijos Zemes islindo kirminas ir ranka prie akiu prisidejes, ilgesingai zvelge horizonto link. O paskui vel atgal ilindo ir tiek ji temate.

Anuo metu Marijos Zemej traktorininkas Rapolas atrado gelezim apkaustyta skrynia ir nuo to laiko toj vietoj sejo ir akejo, o teologai nueme ten simteriopa derliu.

Anomis dienomis Marijos Zemej teologai pjove gryba, o turejo tai daryti Dzukijoj, mat jie mokykloj nesimoke geografijos, o tik poterius.

Anomis dienomis Dievas, netoli Siluvos, uzkase Pandoros skrynia. Ir nieks nezino kas su ja paskui atsitiko.

Anomis dienomis piemeneliu suvaziavime buvo sudarytas regetoju sarasas ir Marijos Zemes piemeneliai istrauke pirma numeri. Ir mes turetume tuo didziuotis.

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

kiaule

ivs rašė...

o kur Apie Dieva numeris tryliktas?

rolandas kausas rašė...

autorius prietaringas, va kur nuveda dievo nebijojimas ;)