2009 m. balandžio 23 d., ketvirtadienis

Apie Dieva (15)

NB. Sios serijos spauzdinimas, po beveik metu egzistavimo Literaturos ir Meno savaitrastyje, vysk. Tamkeviciui pagrasinus redakcijai, minetame laikrastyje buvo nutrauktas. Dabar bus publikuojamas cia.


Anomis dienomis Dievas klausinejo teologu: Tai jeigu Marija yra mano sunaus motina, ji yra mano zmona? Bijok tu Dievo, sake jam teologai.

Anomis dienomis Dievas tevas su Dievu sunum nuejo I pirti. Sventa Dvasia irgi nuejo, bet jos neileido nei i moteru nei i vyru skyrius, tai taip ir liko nesiprauses/us. Todel yra labai svarbu zinoti savo lyti dar pries einant.

Anomis dienmis teologai priskyre Dievui aukleti dar du tos pacios prigimties atskirus asmenis. Ju vardai buvo dievassunus ir dievassventadvasia. Ir nuo tada Dievas vengdavo teologu.

Anomis dienomis Dievas nuosirdziai aiskino, kad jam ir taip gerai ir nieko netruksta, bet tai ar teologai klausys. Nes jie buvo perskaite biblija ir zinojo kaip istikruju turi buti.

11 komentarų:

Anonimiškas rašė...

nenuostabu, kad norejo uzdrausti

Anonimiškas rašė...

Nepasakyciau,kad idomu.Ar neparaset bele ka?

Anonimiškas rašė...

draudimai dar niekad nesustabde

Anonimiškas rašė...

o Tamkevicius ar cia uzeina?

Anonimiškas rašė...

uzeina, juk su baime laukia kas dar bus parasyta. Literaturoj ir Mene bet ko nebutu spauzdine, o cia gali idet apie ta pati Tamkeviciu kad ir visa teisybe. Neprotingai padare blokuodamas.

Anonimiškas rašė...

O ka, lygtai nieks nezino apie Tamkeviciu, juk gejus patentuotas, tai kas cia blogo.

Anonimiškas rašė...

kaip gali Tamkevicius viena kalbeti ir kita daryti? Juk pats sako kad yra naturalus potraukis kitos lyties asmenims. tai arba jo potraukis nenaturalus, arba meluoja snekedamas. Tai baisu

Anonimiškas rašė...

Wattzap!!!!

rolandas kausas rašė...

skaitykite, skaitykite, nesiblaskykite

ivs rašė...

kodel 15 toks trumpas? kada bus 16?

Anonimiškas rašė...

netiketai sumiauksejo ir pas mus krankte atejo,
ji i krankt nepanasi,nors kate gana grazi :)